Gamer-Pilsen debuterer i myFragLeague

Skrevet av GP Esports – 18. november 2020

Gamer-Pilsen fikk endelig stablet et førstelag på bena, med dROZO, TinG, Eddy, Coltbord og Seb som utvalgte representanter. Etter å ha fått walkover i første runde, var det nå endelig klart for et møte med storfavorittene Causality eSports. I studio hadde vi Admitto, Zilenz, Ørn og senere og Hund, som ledet oss gjennom sendingen på en fortreffelig måte. Tidlig i første kart ble det dessverre tekniske problemer med serveren fra Gamer.no – det låste studio på en ypperlig måte med å holde skravla i gang.

Gamer-Pilsen hadde vraket Vertigo og Train, Causality Nuke og Mirage, GP valgte Inferno, på mange måter Gamer-Pilsens hjemmebane, Causality valgte på sin side Overpass. Inferno ble en svært jevn batalje, som gikk til overtid, men hvor Gamer-Pilsen dessverre måtte se seg slått på målstreken, første kart endte med et 16-19 tap. Overpass ble en vanskeligere affære, som endte 8-16, men spillemessig var GP fullt på høyde, spesielt på Inferno, selv om det endte 0-2 i kart.

Dette var også den aller første offisielle matchen som ble spilt av denne start-femmeren, og laget hadde kun en eneste matchmaking kamp på esportal seg imellom tidligere på dagen, og da var det Cache som ble spilt. Et kart som ikke engang spilles i denne ligaen. Med litt mer trening; litt mer samhandling, så lover dette godt for de videre kampene i serien. Allerede om en uke, tirsdag 24. november, møter Gamer-Pilsen SKADE Academy i runde 3. Vi sees på Twitch.

 

 

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...