GP-Cup: Lørdag smeller det igjen

Skrevet av GP Esports – 21. november 2020

Det er klart for en ny kamp i nedre brakett, andre runde, Hackie_Chan og Zung mot Kruger og Admitto. En kamp mange som mange nok har ventet på. Vinneren her går til tredje runde i nedre brakett, taperen derimot, er ute av cupen for godt. Vel, i alle fall for denne gang. Det er altså vinn eller forsvinn, det er cup.

Hackie_Chan og Zung startet cupen med å slå ut Major Zaitn og Thygesen i første runde. Men i andre runde i øvre brakett ble TinG og Barf hakket for sterke og laget måtte derfor ta den tunge og lange veien ned i nedre brakett. Men muligheten er alltid der for at man likevel kan slå tilbake. Veien blir bare litt lenger.

Også Kruger og Admitto har to kamper bak seg. Først tapte de mot TinG og Barf i første runde og havnet derfor i nedre brakett allerede etter første runde. Her møtte de Piko og Superted, som de slo ut på solid og overbevisende vis.

Begge lagene har altså måttet gi tapt for nøyaktig det samme laget, TinG og Barf. Og begge lagene kan potensielt møte akkurat det samme laget igjen. Men en forutsetning for å få denne revansjen, som nok begge lagene higer voldsomt etter, er å først vinne dagens kamp.

– GLHF –

Flere artikler

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...

God Jul og Godt Nyttår

God Jul og Godt Nyttår

Det har vært et hektisk år, spesielt slutten av året. Først var det rebrandingen, ny logo, nytt navn, stiftelse av selskap. Dernest var det GP Julecup - som gikk over en eneste hektisk helg. Samtidig gikk jo også Julekalenderen, et fantastisk produkt levert av...