To kamper i GP-Cup på søndag

Skrevet av GP Esports – 22. november 2020

Etter at vi fikk være vitne til et forrykende oppgjør i går kveld, mellom Hackie/Zung og Kruger/Admitto, får vi i kveld lov til å nyte hele to kamper. Den første kampen i tredje runde i nedre brakett, med starttidspunkt satt til klokken 22.30. Den vil fungere fint som en oppvarming til kveldens Main Event, semifinalen som starter rundt midnatt.

Og for å starte med tredje runde i nedre brakett. Her møtes Effie/Foo og Rizla/Battlestad – to lag som også møttes i den første ordinære runden av GP-Cupen. I det første oppgjøres viste det seg at Effie/Foo nok var hakket for sterke for Rizla/Battlestad, og det kan neppe stikkes under en stol at de nok er favoritter også i kveld. I nedre brakett er det jo også vinn eller forsvinn, taper man her, ja, så er man ute av GP-Cupen for godt, i alle fall for denne gang. 

Kveldens Main Event starter først rundt midnatt, muligens sent for noen, men en kamp vel verdt å sitte våken for. Dette er tross alt en semifinale mellom Ting/Barf og Derrek/Zilenz. Vinneren i natt går direkte til finalen i øvre brakett og møter der Seb/Rapide. Taperen må på sin side ta den tunge turen ned i nedre brakett for å møte Hackie/Zung, som slett ikke blir noen enkel oppgave. Det er altså ikke vinn eller forsvinn for disse lagene, da taperen jo får en ny mulighet i nedre brakett. Men veien til en eventuell Superfinale blir da fryktelig lang og hard.

Det er antagelig også to av cupens store forhåndsfavoritter som møtes til dyst i natt. Meningene har vært delte og tidvis opphetede, men at dette er et skikkelig tungvektsoppgjør, det hersker det ingen tvil om. Ting/Barf har nemlig på veien til semifinalen slått ut sterke lag som Kruger/Admitto og Hackie/Zung. Derrek/Zilenz har ikke overbevist mindre, og har på sin side slått ut Zaitn/Thygesen og Effie/Foo. Begge lagene har altså slått ut meget sterk mostand og fått vist hva de er i stand til. Men det er i natt det gjelder. Hvem har best kontroll på nervene?

– GLHF –

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...