To kamper i GP-Cup på søndag

Skrevet av GP Esports – 22. november 2020

Etter at vi fikk være vitne til et forrykende oppgjør i går kveld, mellom Hackie/Zung og Kruger/Admitto, får vi i kveld lov til å nyte hele to kamper. Den første kampen i tredje runde i nedre brakett, med starttidspunkt satt til klokken 22.30. Den vil fungere fint som en oppvarming til kveldens Main Event, semifinalen som starter rundt midnatt.

Og for å starte med tredje runde i nedre brakett. Her møtes Effie/Foo og Rizla/Battlestad – to lag som også møttes i den første ordinære runden av GP-Cupen. I det første oppgjøres viste det seg at Effie/Foo nok var hakket for sterke for Rizla/Battlestad, og det kan neppe stikkes under en stol at de nok er favoritter også i kveld. I nedre brakett er det jo også vinn eller forsvinn, taper man her, ja, så er man ute av GP-Cupen for godt, i alle fall for denne gang. 

Kveldens Main Event starter først rundt midnatt, muligens sent for noen, men en kamp vel verdt å sitte våken for. Dette er tross alt en semifinale mellom Ting/Barf og Derrek/Zilenz. Vinneren i natt går direkte til finalen i øvre brakett og møter der Seb/Rapide. Taperen må på sin side ta den tunge turen ned i nedre brakett for å møte Hackie/Zung, som slett ikke blir noen enkel oppgave. Det er altså ikke vinn eller forsvinn for disse lagene, da taperen jo får en ny mulighet i nedre brakett. Men veien til en eventuell Superfinale blir da fryktelig lang og hard.

Det er antagelig også to av cupens store forhåndsfavoritter som møtes til dyst i natt. Meningene har vært delte og tidvis opphetede, men at dette er et skikkelig tungvektsoppgjør, det hersker det ingen tvil om. Ting/Barf har nemlig på veien til semifinalen slått ut sterke lag som Kruger/Admitto og Hackie/Zung. Derrek/Zilenz har ikke overbevist mindre, og har på sin side slått ut Zaitn/Thygesen og Effie/Foo. Begge lagene har altså slått ut meget sterk mostand og fått vist hva de er i stand til. Men det er i natt det gjelder. Hvem har best kontroll på nervene?

– GLHF –

Flere artikler

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...

God Jul og Godt Nyttår

God Jul og Godt Nyttår

Det har vært et hektisk år, spesielt slutten av året. Først var det rebrandingen, ny logo, nytt navn, stiftelse av selskap. Dernest var det GP Julecup - som gikk over en eneste hektisk helg. Samtidig gikk jo også Julekalenderen, et fantastisk produkt levert av...