Gamer-Pilsen vs. SKADE Academy

Skrevet av GP Esports – 24. november 2020

Endelig tirsdag og ny kamp for Gamer-Pilsen førstelag. Gamer-Pilsens stolte utvalgte er i kveld Hackie_Chan, Coltbord, Manticore, TinG og Eddy. SKADE har to kamper så langt i myFragLeague. I første runde tapte de mot FloWenZ eSport, som endte med tap 7-16 på Mirage og 9-16 på Inferno. I andre runde vant de derimot sin kamp, mot Persbråten 59’ers, 16-8 på Dust II og jevne 16-14 på Inferno.

Kart som SKADE har vraket i de foregående rundene er Train, Nuke og Vertigo, mens de har valgt Dust II og Mirage. De endte forøvrig også på tredjeplass i Telialigaen, i sin avdeling i femte divisjon i høst.

PS: Kampen starter 19:30 og sendes på twitch.gamerpilsen.no. Tilskuerne møtes som vanlig på Discord.

~ GLHF ~

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...