Gamer-Pilsen vs. SKADE Academy

Skrevet av GP Esports – 24. november 2020

Endelig tirsdag og ny kamp for Gamer-Pilsen førstelag. Gamer-Pilsens stolte utvalgte er i kveld Hackie_Chan, Coltbord, Manticore, TinG og Eddy. SKADE har to kamper så langt i myFragLeague. I første runde tapte de mot FloWenZ eSport, som endte med tap 7-16 på Mirage og 9-16 på Inferno. I andre runde vant de derimot sin kamp, mot Persbråten 59’ers, 16-8 på Dust II og jevne 16-14 på Inferno.

Kart som SKADE har vraket i de foregående rundene er Train, Nuke og Vertigo, mens de har valgt Dust II og Mirage. De endte forøvrig også på tredjeplass i Telialigaen, i sin avdeling i femte divisjon i høst.

PS: Kampen starter 19:30 og sendes på twitch.gamerpilsen.no. Tilskuerne møtes som vanlig på Discord.

~ GLHF ~

Flere artikler

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...

God Jul og Godt Nyttår

God Jul og Godt Nyttår

Det har vært et hektisk år, spesielt slutten av året. Først var det rebrandingen, ny logo, nytt navn, stiftelse av selskap. Dernest var det GP Julecup - som gikk over en eneste hektisk helg. Samtidig gikk jo også Julekalenderen, et fantastisk produkt levert av...