GP-Cup: Supersøndag 29. november

Skrevet av GP Esports – 29. november 2020

Det føles lenge siden forrige stream, men søndag 29. november smeller det endelig igjen. Vi får en tredjerunde i nedre brakett og vi får en finale i øvre brakett. Og alt skal vises på twitch.gamerpilsen.no. Superfinalen nærmer seg altså med store skritt.

I nedre brakett møtes Derrek/Zilenz og Hackie/Zung – her er det vinn eller forsvinn. Vinneren her møter Effie/Foo i semifinalen i nedre brakett. Dersom det skulle bli Derrek/Zilenz som går av med seieren, får altså Effie/Foo muligheten for en revansje etter tapet i andre runde.

Kveldens Main Event sendes likevel før kampen i nedre brakett. Her får vi et storoppgjør klokken 22:00. Her møtes de to eneste ubeseirede lagene så langt, Ting/Barf og Seb/Rapide. Taperen her går til finalen i nedre brakett og muligheten for å kjempe seg tilbake til årets høydepunkt, selveste Superfinalen.

Kan vi håpe på et tredje kart i en av kampene?

 

 

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...