Gamer-Pilsen vs. FloWenZ

Skrevet av GP Esports – 15. desember 2020

Føles lenge siden sist! Men endelig smeller det igjen. I kveld møter Gamer-Pilsen FloWenZ eSports. Vår lineup er Coltbord, TinG, Seb, Effie og Eddy.

Det er topplaget Gamer-Pilsen møter i aften, de topper tabellen foran Causality med tre seiere og et tap så langt og da med ni poeng. GP ligger per nå på fjerde plass med fire poeng. Det eneste tapet de har gått på så langt er mot Nordlys KFUM.

Kart som FloWenz har bannet tidligere er: Dust, Train, Vertigo, Nuke – hvorav Dust har blitt bannet i alle de fire tidligere kampene. Kart de har valgt er Mirage, Inferno (2 ganger) og Overpass en gang. De gangene de ikke har valgt Inferno har da motstanderen valgt dette kartet. Ting tyder på at det er to lag som har Inferno som hjemmebane i kveld altså.

Så tun inn på twitch.gamerpilsen.no klokken 20:15 i kveld, tilskuerne møtes vel på Fellesdiscord.gamerpilsen.no.

 

Flere artikler

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...

God Jul og Godt Nyttår

God Jul og Godt Nyttår

Det har vært et hektisk år, spesielt slutten av året. Først var det rebrandingen, ny logo, nytt navn, stiftelse av selskap. Dernest var det GP Julecup - som gikk over en eneste hektisk helg. Samtidig gikk jo også Julekalenderen, et fantastisk produkt levert av...