Finalehelg – GP-Cupen skal avgjøres!

Skrevet av GP Esports – 7. januar 2021

Til helgen smeller GP-Cupen i gang igjen! Nå skal alt avgjøres. Det starter på lørdag, med finalene i nedre brakett mellom Seb/Rapide og Derrek/Zilenz.

På veien til denne finalen har Seb/Rapide slått ut i tur og orden følgende lag, første offer var Krigeren/Kua, deretter Rizla/Battlestad før Effie/Foo stod for tur. Seb/Rapide var da klare for finalen i øvre brakett, her møtte de Ting/Barf og veggen. Det bar ned i finalen til nedre brakett, og en ny mulighet for å møte det samme laget i selve superfinalen.

Motstanderlaget, Derrek/Zilenz, havnet i nedre brakett noe tidligere og har hatt en lenger vei til finalen. De slo først ut Piko/Superted, før de i likhet med Seb/Rapide slo ut Effie/Foo, men også de måtte gi tapt for Ting/Barf – i likhet med Seb/Rapide. Men Derrek/Zilenz møtte disse i semifinalen.

Det eneste laget som har gått ubeseiret gjennom hele cupen er altså Ting/Barf. Og de venter i Superfinalen på søndag. Vil Seb/Rapide eller Derrek/Zilenz få sin etterlengtede revansje mot dem eller vil Ting/Barf dra hele cupen i land?

Alle kamper streames forhåpentligvis, kampen på lørdag starter 23:00, og selve superfinalen spilles søndag klokken 22:00 – tun in på twitch.gamerpilsen.no og hiv deg på tilskuerkanalen på Discord.

 

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...