Telialigaen høsten 2021

Skrevet av GP Esports – 17. august 2021

Etter en lang, varm og fortsatt covid-infisert sommer, begynner det å røre på seg i Gamer-Pilsen igjen, klare for å ta Telialigaen høsten 2021 med storm! Denne gangen med enda flere spillere og enda flere lag. Samt at vi denne sesongen også skal ha et lag i Rocket League. Tviler, men er jo ikke sikker, på at noen klubber har flere lag og spillere enn hva vi har i Telialigaen.

Det har blitt en god del rokeringer på lagene siden sist, og noen navnebytter. Vi har denne sesongen hele syv lag i CSGO, og et lag i Rocket League. Har ikke undersøkt, men tviler på at mange klubber har flere lag (og spillere) enn Gamer-Pilsen. Noen har tatt en pause på grunn av lite spilling, sommerferie, jobb, fokus på kommentering for GP, og andre årsaker, men vi har også fått mange nye svært ferske – og i GP-terminologi, betyr det altså særs dyktige – spillere inn i miljøet.

En annen stor nyhet denne sesongen, er jo at vi har fått den godeste TinG tilbake. Nærmest som en bibelsk allegori, helt i stil med lignelsen om den bortkomne sønn, skal han i år representere Gamer-Pilsen. Det blir fryktelig stas. Messi til Barcelona? Pytt. Morsommere med TinG til Gamer-Pilsen, blir jo litt av det samme. GP-Gutt siden han ble født.

Gamer-Pilsen Lagene

Gamer-Pilsen Premium: aLMO1ST, hellz0r, Hoppin, Jorsett, Sashenka og TinG

Gamer-Pilsen Bitter: Eddy, elOw, Granli, granz, hansjoh, Knaggen, Orn, tomjoh

Gamer-Pilsen Lunken: An1ta, Christina, Kenta, Mantipanti, Ninjaman, seC’, Shhhh-, xXHeyDudeXx

Gamer-Pilsen Brisen: b4lder, GabbyWhat, heimis, Nose, Rapide, sesam, WinnerTip, Zeth

Gamer-Pilsen Iskald: Bot Derrek, D4rk3r/Mentalt Ustabil, FlankingMrCobra, HeteNicco, Krist1anH, Rizla, Wacky

Gamer-Pilsen Nytappa: Admitto, Ellisaurus, Gabbeh, Kruger, MANKEI_EZ, Therese91, Zwafta

Gamer-Pilsen Duggfrisk: Barf, foo, Kjetting, Mama, MedicTrio, Zeleon, Zilenz

Gamer-Pilsen Light (Rocket League): Admitto, Gabbeh, Kenta, Mama

PS: Noen mindre justeringer kan fortsatt skje.

Vi skal få oppdatert Kamper-siden, der ligger akkurat nå kun resultatene fra GP-Cup 2021, før sesongen starter. Og ellers sier vi bare GLHFGP!

 

 

 

 

 

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...