Jesperere: Coaching i CS

Skrevet av GP Esports – 26. august 2021

#Anbefaling: Coaching med Jesperere.

Hørte vi noen si, Coaching i verdensklasse? Det nærmer seg seriestart i Telialigaen. Forberedelsene er godt i gang for de fleste lag, og noen har alt startet med treningskamper og lignende. Andre igjen har kanskje ikke helt kommet i gang, men nå er kanskje tiden kommet?

Noen tenker også kanskje at man ikke trenger noen opplæring eller trening i CS, at det ikke er mer å lære, at alt uansett går på aim og reaksjoner? De fleste tenker heldigvis likevel ikke slik. Jesperere, som de fleste kjenner til, han er jo ofte innom på Discorden og har vel også spilt med de fleste etter hvert, han tilbyr nemlig trening/coaching.

Og alle som har spilt med han vet jo hvilket nivå han er på. Selv om han underselger seg selv (uten grunn) må sies, han er jo inte precis något världs-proffs som han skrev selv, så kan han coache alle nivåer. Fra nybegynnere til våre aller aller beste. For hans coaching handler i utgangspunktet ikke om aim, det handler om spillestil, kommunikasjon, gamesense og mindset.

Så hva kan Jesperere tilby?

  • Coaching fra scratch – går gjennom alt, fra hvordan man setter opp config, movement, økonomi, fra det helt grunnleggende til det mer avanserte.
  • Demo reviews – med eller uten en selv. Kommer tilbake med tips, eller så sitter man i Discord og går gjennom dette sammen.
  • Coaching når en spiller – enten lag eller enkeltspiller.
  • Kan coache både lag og individer.

Klikk her for hele hans innlegg (må være medlem av Gamer-Pilsen sin Discord) og send ham en DM for mer info.

PS: Dette har altså ikke noe med Gamer-Pilsen som sådan å gjøre. Eventuelle kjøp av treningstimer gjøres på eget ansvar, men etter erfaringer fra folk i GP som alt har kjøpt dette, kan Jesperere trygt anbefales.

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...