Julebordstream 12-14 November

Skrevet av GP Esports – 15. november 2021

Heisann GP’ere!

Nå er da julebordstreamen over. Dette betyr jo ikke at innsamlingen er fullført enda, følg videre med på Discord for å se videre muligheter for å sponse/støtte dette.

Men, som en oppsummering av denne helgen:

På Fredag kjørte vi 5 Star Gathers, med rolig casting fra Rizla, med noe tekniske problemer. Dette var jo forventet, tror vi trenger en live counter for Rizla VS Teknologi snart. Med han i båsen var det: Honko, Elli, Zwafta og Anita.
Etter Star Gathers, så ble det knallstemning i boblebadet til Zilenz, som hadde besøk av Orn. Streamen ble kjørt av Kenta, som hadde samtlige kommentatorer i båsen med seg, nemlig Elli, Seb, Rizla, Christina og Therese.

Det ble også trekt lagene for GP CUP’en, dette kommer videre i #nyheter på Discord, samt i en egen artikkel.

På Fredag kom det ett kniv-dropp i den ene Star Gatheren, nemlig en Gut Knife | Autotronic
https://clips.twitch.tv/SpikyArborealSnakeRaccAttack-HhYQn0iugQfx5pyq Her er en liten smakebit av hva som foregikk i dette boblebadet!

På Lørdag var det full fart fra start med Star Gathers, streamet av Kenta, som da hadde besøk av Honko, Zwafta, Seb. Og, vi fikk også ett kjendisbesøk fra Hedy0!
Det var en knife drop denne dagen også, det var da en Gut Knife | Slaughter

Etter disse Star Gathers’a, så gikk vi over til «GP After Dark», jentekvelden! Det var da full fart der, med Kveli bak stream-spakene, og hadde besøk av Kenta og Zwafta. Hoved-casters’a her var da Elli, Christina, Anita og Therese, som var i full sving.

Her er en smakebit fra Jentestreamen! Dette er da «GP-Låta», utført til perfeksjon av Elli, Christina, Anita og Therese.

 

På Søndag så var det Star Gathers for alle penga, inkludert en treningskamp mellom GP Premium og PCLur, ett annet 4.div lag fra Telialigaen. Denne streamen ble da kjørt av Orn, med «ekspertkommentatorer» som Kenta, Seb, Rizla, Jorsett og Zwafta.
Søndagen ga også ut en kniv, og det var en Gut Knife | Slaughter

Totalt av verdi i skins som ble gitt ut denne helgen var på over 8.000Kr. Alle disse skins’a ble donert av GP medlemmer, for å gi oss mye initiativ til å beholde seer-tall, og aktivitet på streamen.

På slutten av Søndagens stream, nådde vi finale-målet vårt på 15.000Kr!

Vi har en del spesielle mentions helt til slutt:
Benny(Salat), Rizla, Relentless, Kveli, SchisM, Mr. Reese, Mama, D4rker.
Alle som hostet gathers: Seb, Christina, Zilenz, Rizla og Orn.
Sist men ikke minst: Alle i GP Styr&Stell + Moderatorer.
På vegne av hele GP: Tusen hjertelig takk!

-Kenta

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...