Esportal x Gamer-Pilsen Sommer 2022

Skrevet av GP Esports – 20. juni 2022

Ingen grunn til å være ute i solen i sommer. Eller det er det kanskje, men det er også mange gode grunner til å bli sittende foran PC skjermen og grinde CS.

Vi kan med glede lansere en ny Matchmaking Ladder for sommeren. Gjennom et samarbeid med Esportal presenterer vi GP Sommer Ladder 2022. Dette er en Ladder kun for norske spillere som starter 20/6 – 13:37 og varer til 21/8 – 23:59.

Ladderen varer 2 måneder og vil ha 20 x tilfeldige drops til PREMIUM spillere med mer enn 50 matcher. Det vil være premier for flest spilte matcher samt spillere med flest poeng. Den spilleren som spiller flest matcher under Ladderen vinner en flott, Bajonett (★) | Damascus Steel FT.

Premiepott:
Flest Matcher
1. Plass: 1x Bajonett (★) | Damascus Steel FT
2. Plass: 1x 50 euro voucher
3. Plass: 1x 50 euro voucher

Mest Poeng
1. Plass:  1x 100 euro voucher
2. Plass:  1x 50 euro voucher
3. Plass:  1x 50 euro voucher

Tilfeldige Drops
20x Tilfeldige drops til PREMIUM spillere med +50 matcher

Bli med i Ladderen HER

Flere artikler

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...

God Jul og Godt Nyttår

God Jul og Godt Nyttår

Det har vært et hektisk år, spesielt slutten av året. Først var det rebrandingen, ny logo, nytt navn, stiftelse av selskap. Dernest var det GP Julecup - som gikk over en eneste hektisk helg. Samtidig gikk jo også Julekalenderen, et fantastisk produkt levert av...