Festhelg og fest-CS = GP Cup 2022

Skrevet av Robin "Rizla" Johansen – 22. november 2022

Nå er det snart klart for en skikkelig festhelg! For det har vært et mas, ikke noen tvil om det, helt siden Jorsett annonserte på stream at det ble en ny GP Cup, om når den skulle arrangeres. Nå er det bestemt og det blir noen endringer fra tidligere. Først og fremst, vil hele cupen foregå over kun en eneste helg. Dernest, vil vi i år også gå tilbake til Wingman. Flere årsaker til det, og noen er kanskje skeptiske, men Wingman er kort, intenst og moro og har vært kjørt tidligere med stor suksess.

Sponset av JBL

Som tidligere vil cup komitéen sette opp lagene, og meningen er å lage så jevne og balanserte lag som mulig. Med på laget har vi også fått JBL som har sponset premier til vinnerne, hvert sitt populære Quantum 910 Wireless Headset til en verdi på NOK 2.299,-

I tillegg har JBL skaffet oss fem spillertrøyer fra EYEBALLERS signert av JW, flusha, Sapec, SHiNE og Svedjehed. Hvordan disse deles ut er ikke klart, men info om dette kommer. Det kan være at tapende finalister får hver sin, kanskje turneringens mvp får en, og de resterende blir giveaways… Så det lønner seg altså å se på sendingen denne helgen. I tillegg har vi nok også noen andre giveaways.

Ønsker du å bli med? Her er det nemlig rom for alle og alle nivåer. Og med rom for alle, så mener vi virkelig det. Det har vært noen spillere med lav ranking som har lurt på dette, og selvsagt er de like velkomne og har i utgangspunktet like muligheter til å vinne som stjernene. For lagene blir balanserte, vi sitter opp de med lav ranking sammen med de som har høy osv.

Påmeldingsfrist: 30. november. Bruk denne lenken for å registrere deg.

En heidundrende festhelg

Vi har en visjon om at vi skal klare å streame alle kampene denne helgen også, uten at det kan garanteres, det avhenger litt av hvor mange påmeldte det blir. Men uansett, dette blir en heidundrende festhelg.

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...