Årets julekalender finner du ikke på NRK

Skrevet av Robin "Rizla" Johansen – 24. november 2022

Julekalender! Hvert eneste år er det ofte stor spenning knyttet til hva slags julekalender som vises på TV. De forskjellige kanalene som TV2, NRK og TVN har sine egne – kanskje også SVT? Det vet jeg riktignok litt mindre om faktisk, følger ikke så godt med på svensk televisjon. Dog, husker jeg med glede Albert & Herberts Jul fra 1982, men så er nå jeg også 6000 år gammel.

Av og til sender kanalene også repriser. Kanskje litt for ofte faktisk, men det funker vel på et vis, barn husker dårlig og nye barn kommer jo til hele tiden. Til og med i GP har det sikkert blitt flere barn i løpet av året.

I år smeller GP i alle fall til med en helt ny Julekalender. Vår første. Blir dette en klassiker på linje med Teodors Jul, Jul i Skomakergata og Vertshuset Den Gyldne Hale? Antagelig. For denne kalenderen, selv om den har noen likheter med tanke på at det er 24 luker, er likevel litt annerledes. Her vil fokus først og fremst være på CSGO, men unntak av 1-2 luker, blant annet den første luken, som vil være en logo-reveal luke.

Det vil være noen av lukene som er mer humor-relaterte enn andre, men de fleste vil også ha fornuftige tips i bunn. Her kan man også snappe opp et og annet triks man kan bruke i spillet senere. Og kanskje veien til Global Elite blir noe mindre bratt.

Julekalender i samarbeid med Esportal

I tillegg vil kalenderen være i samarbeid med Esportal, og ha giveaways hver eneste dag. Det vil være skin-giveaways hver dag, vouchers flere ganger, og hver vinner vil også vinne 1 måneds premium medlemsskap på Esportal. Totalt vil det være premier for rundt 15.000 kroner i løpet av de 24 lukene.

Hvordan kan man vinne på en luke? Jo, ved å se videoen på Youtube og ved å kommentere under den luken. Vinneren blir trukket ut tilfeldig blant kommentarene under videoluken og blir presentert dagen etter på Twitter og på Discord-serveren. Det er altså ikke noe krav om at man må være medlem av GP sin Discord-server.

Og dersom du vinner, så må du sende en direktemelding til oss og så tar vi og organiserer det med hver enkelt. Merk at du må sende en melding i løpet av 14 dager etter at du er kåret som vinner.

Hver video slippes klokken 21:00 alle dager. Kanskje tidligere julaften… Og vi håper så mange som mulig kan sitte sammen i #Puben å se dette sammen.

PS: Husk også at det blir GP Cup i desember. Og neste år skjer det forhåpentligvis enda mer.

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...