Oppdater dine snarveier!

Skrevet av Robin "Rizla" Johansen – 29. november 2022

Det er kun noen få dager igjen til julekalenderen går live, og med noen få dager, menes i morgen. Samtidig vil det også komme noen annonseringer i den forbindelse, de blir publisert her på hjemmesiden, og på Discord-serveren. Men tenkte å nevne noe allerede nå.

Først og fremst, regner med at dere som leser dette også følger oss på sosiale medier? I så fall er det null problem, følger man så følger man jo. Men for alle andre, vi har byttet navn og url på de fleste steder:

  • Discord: https://discord.gg/gpesportsgg
  • Twitch: https://twitch.tv/gpesportsgg
  • Youtube: https://www.youtube.com/@GPEsportsGG
  • Twitter: https://twitter.com/gpesportsgg
  • Instagram: https://www.instagram.com/gpesportsgg
  • TikTok: https://www.tiktok.com/@gpesportsgg

I tillegg har hjemmesiden fått nytt domene. Du kan likevel fortsatt bruke gamerpilsen.no, samt at du også kan også bruke gpesports.gg. Det siste domenet vil nok bli brukt annerledes senere, men per nå så er det kun en forward.

Av annet nytt… Veldig mye skjer jo først etter 1. desember, men vi kan alt nå avsløre at det blir en Desember Lader med GP på esportal. Den går ikke live med noe som helst før etter klokken 21:00. For det første som skjer den dagen er jo julekalenderen. Personlig vil jeg oppholde meg i Puben på det aktuelle tidspunktet og det hadde vært moro med en watch-together.

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...