GP’s tøffeste utfordring så langt?

Skrevet av Robin "Rizla" Johansen – 3. desember 2022

Er dette GP’s tøffeste utfordring så langt? Det er vanskelig å si, men GP Esports spiller i dag i ESEA Cash Cup. Her kan GP i løpet av dagen møte svært gode, og også svært kjente lag. Det er BO1 i de innledende rundene, samt single elimination, så dagen kan bli kort, eller den kan bli lang om vi er heldige og gode.

Lykkes vi i å ta oss videre, så blir det flere kamper. På søndag blir det BO3 i semifinaler og finalen, men ellers også her BO1. Og forresten, ikke glem at det åpnes en ny julekalender-luke klokken 21:00 da folkens. Vinneren av luke 1 ble thehunter80. Vinneren av gårsdagens luke trekkes senere i dag, så det er fortsatt ikke for sent å delta. Det eneste man behøver å gjøre er å kommentere under videoen: https://youtu.be/EndHDXwWM1Q og legge igjen en kommentar med brukernavn på Discord eller Twitter-brukernavn.

Det skjer mye i desember, og det er lett å miste oversikten, men i ettermiddag bør du følge med på Twitch. Dette kan bli en historisk GP-kveld. Og så kan man kose seg med en ny julekalender-luke klokken 21:00. Bare å finne frem pepperkaker og julebrus, for dette kan bli en morsom dag.

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...