Uke 48: GP Esports i ESEA Open

Skrevet av Ellisaurus – 6. desember 2022

Denne ukens oppdatering om ESEA for GP Esports inneholder juicy inside informasjon om hva gutta egentlig diskuterer i kanalen når de er i match, drama med Hoppin og hans pc like før match, samt Ørn og Therese i studio i ESEA Cash Cup i helgen.

GP Esports har hittil 10 vinn og 4 tap i ESEA Open. De ligger på 69. plass, og er dermed sikret mulighet for opprykk dersom de vinner minst to av tre matcher i playoffs som skal spilles 7., 11., og 13. Desember. Det skal kort nevnes at jeg syns det er litt artig at gutta ligger på 69. plass over lista med 435 andre lag, og jeg er garantert ikke den eneste som har påpekt eller tenkt på akkurat det. Anyways, det skal nevnes at siste vinn skyldes en FFW (walkover), men gutta satt klare onsdagen kampen skulle spilles, og brukte tiden fornuftig med nok en pracc når walkover ble bekreftet. Praccs er noe de er flinke til, og dermed ser boosting-stacken mørk ut for min del, og jeg må ta til takke med blant annet Anitasaurus, Seb og Therese.

Første match denne uka var mandag 28.11, og jeg var så heldig å få sitte i den låste premium-kanalen for å finne ting jeg kunne kaste dem under bussen for. De skuffet ikke, for allerede etter ti minutter hadde Hoppin problemer med klienten, og pc-en generelt, som førte til at han måtte restarte minst 6 ganger. Dette er noe han ettertrykkelig ga informasjon om når han endelig var tilbake i discord, og dersom jeg ikke husker feil så nevnte han at han måtte restarte minst 6 ganger. Til tross for at gutten har talent i cs, vil jeg påstå at han er like god med teknologi som Rizla, og for de som ikke har levd under en stein så er det helt krise. Det hele endte med at Hellzor steppet inn for Hoppin, og matchen ble vunnet med fine resultater av gutta. Stillingen endte med 16 – 9 til GP Esports. Jeg satt med lytte ører under hele matchen, og la merke til flere ting. Hellzor er ikke like streng som jeg forventet, det er mye mer bromance enn man skulle se for seg, og enkelte ganger ble jeg overrasket over hvor intenst det kan bli. Pazzy var spesielt engasjert flere ganger. Likevel var det ganske alright å få et innblikk i hvordan dynamikken er i gruppa, for de er flinke til å løfte hverandre opp og det er god kommunikasjon. Spesielt er de glad i å bruke ordet «nice».

Matchen som skulle spilles onsdag 30.11 ble som nevnt walkover, men mer interessant er det å nevne Cash Cupen i helgen. Første match ble spilt lørdag 03.12, og ble streamet på twitch med Therese og Ørn i studio. Gutta møtte tøff motstand, og ble regelrett kjørt over, men en erfaring rikere uansett. Jeg vil også nevne at duoen i studio var fin, og det var ikke et kjedelig øyeblikk. Når det ble litt stille i studio, var Ørn blant annet opptatt av hvor glad Therese er på en skala fra 1 – 10. Hun lurer på det samme, men det virker som Ørn prøver forgjeves å få til noe underholdning for seerne, for dette går Therese hus forbi. De ble også enig om kallenavn for Seb, som endte på «sommerfuglen». Kampen endte med 16 – 3 til lookingForOrg. Dagen etter var det også duket for ESEA Cash Cup, og selv om stillingen var noe jevnere enn dagen før, så ble det dessverre tap der også.

Det var alt jeg hadde for denne gang, men er tilbake neste uke for mer inside informasjon og oppdateringer om de talentfulle (og til tider dramatiske) gutta i GP Esports (Premium).

Link til laget på ESEA sine nettsider
Link til resultater hittil i ESEA

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...