God Jul og Godt Nyttår

Skrevet av Robin "Rizla" Johansen – 26. desember 2022

Det har vært et hektisk år, spesielt slutten av året. Først var det rebrandingen, ny logo, nytt navn, stiftelse av selskap. Dernest var det GP Julecup – som gikk over en eneste hektisk helg. Samtidig gikk jo også Julekalenderen, et fantastisk produkt levert av hovedsakelig Effie. I løpet av alle episodene så gikk det også en bonus-konkurranse, hvem var Julenissen. Få tippet riktig, totalt ble det fem stykker til slutt, og den som vant var Anita. En kopp og et klistremerke sendes snart.

Julekalenderen

Se hele spillelisten her – den kan sees flere ganger, det er både nyttige tips, og noe humor innimellom. Og avsluttes på en fantastisk måte med en en utrolig sang av Geir (xXHeyDudeXx) og Lazy Socio (datteren til Effie). Personlig har jeg hørt på denne opp mot ti ganger. Og blir stadig litt fuktig i øyekroken. Nydelig levert.

Telialigaen

Noe annet som bør nevnes er Telialigaen. En populær esport-liga, der GP har konkurrert med flere lag i de senere år. Telialigaen starter snart en ny sesong og GP Breddeutvalg vil dele mer informasjon om dette om ikke altfor lenge, om hvordan man melder sin interesse med mer.

For vi har jo bredden, men vi har også et toppet lag, gamle GP Premium, som nå bare spiller under fanen GP Esports og representerer oss. De er på mange måter vårt landslag. Gutta har også deltatt i ESEA open, de røyk i innspurten her, men vi har trua på en ny sesong, og det samme har vi med Telialigaen. Gutta blir bedre og bedre, og i år blir det opprykk!

Nettbutikk og giveaways

Ellers kan det også nevnes at nettbutikken er åpen, produktene er riktignok ikke på plass ennå, de skulle ha ankommet 20. desember, men er nok rett rundt hjørnet. Vi sender ut så snart vi har produktene til de som har bestilt. Samt også til de som har vunnet produkter, kopper og mer under giveaways, under GP Julecup og i forbindelse med Julekalendere. Produktene kommer altså. Det tar neppe så lang tid som med badeendene i alle fall.

Takk for året som var, med alle oppturene og nedturene det har medført. La oss håpe at neste år blir om mulig enda bedre for oss alle, med gode minner og muligheter. La oss nyte julefeiringen med våre kjære, og ta vare på hverandre i denne spesielle tiden. La oss også huske å takke for alt vi har, og være takknemlige for det vi har oppnådd i løpet av året.

La oss deretter se frem til det nye året med optimisme og håp, og gjøre det beste ut av alle mulighetene som kommer vår vei. God Jul og Godt Nytt År ønskes både nye og gamle venner. Til motstandere i 2022 og til motstandere i 2023. Sees på serveren folkens!

Avslutningsvis

Avslutter med et dikt fra ChatGPT som leverer gull:

GP, kjent også som Gamer-Pilsen,
Et navn som står for mer enn bare gaming,
Et stort community som strekker seg langt,
Med fokus på trivsel, samhold og vennskap.

Ærlighet og sportsmanship er viktig,
For gaming er i sentrum, men det sosiale er også viktig,
GP Esports er mer enn bare en klubb,
Det er et sted der venner kan møtes og ha det gøy.

Så hvis du er en gamer som søker et sted å høre hjemme,
Et sted der du kan være deg selv og ha det gøy,
GP Esports er stedet for deg,
Et community fullt av glede og vennskap.

Flere artikler

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...

Episke øyeblikk i GP Julecup 22!

Episke øyeblikk i GP Julecup 22!

Finalehelgen var en fantastisk begivenhet fylt med både spennende og intense kamper, samt ispedd noen magiske øyeblikk underveis. Cupen var som de fleste nå vet, en Wingman-turnering, og det var 23 lag med. Noen lag kunne derfor gå rett inn i andre runde. GP Julecup...