Telialigaen våren 2023 så langt

Skrevet av GP Esports – 19. februar 2023

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere!

Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje kamp måtte våre beste menn gjennom seks (!) overtimes på Vertigo hvor stillingen endte 34-30 vår vei. Utrolig nok ble det overtime på både påfølgende kart og gutta måtte spille i sammenhengende fem timer! Så langt i sesongen er det ingen tvil om hvem som har levert best. Det å være main AWP-er innebærer mye ansvar og mye press. “pazzy” opererer med 1.38 i rating så langt. Vi får se hvor veien bærer videre i vår vei opp til andredivisjon i Telialigaen!

I årets sesong er det hele tre GP-assosierte lag i fjerdedivisjon. Deriblant GP Prime som er ledet av publikumsfavoritt Geir! GP Prime er sammensatt av forrige sesongs GP Overgjæret samt noen nye tilskudd. GP Prime har bare fått spilt to kamper så langt siden et av lagene de skulle møte ble trukket, men begge kampene har resultert i seire. I sin siste kamp mot Team Aurorus måtte det et helt usedvanlig comeback til på Ancient. Prime-gjengen lå under hele 2-13 men presterte å snu det til en knepen 16-14-seier! Vi følger våre litt eldre herremenn videre og ønsker dem lykke til etter hvert som sesongen tar seg opp.

Det ene av de to andre lagene i fjerdedivisjon er Team Lim. Det har vært veldig grei skuring hittil for Lim-bataljonen. Team Lim står 3-0 og har vunnet samtlige kamper 2-0. Som vanlig er det Granli-brødrene som tar styring men har sett seg nødt til å hente inn forsterkninger i form av “Zamu” og “RoyalShine”. Tidligere Premium-spiller “Jesp” har også gjort flere innhopp og har som vanlig levert knallsterkt. Vi får se om Team Lim med Tec-7 på brystet blir noe særlig utfordret utover sesongen!

Sist men ikke minst i fjerdedivisjon er Codebase. Ledet av “Shibi” og “TinG” er en gjeng vi kan trygt kalle overkvalifisert for fjerdedivisjon. Codebase står nå med tre av tre mulige seiere! Lukter det opprykk på “Shibi” og co? Det blir veldig interessant å se hvordan sesongen utarter seg. Kjør på!

Femtedivisjon i Telialigaen er vidt kjent som der man møter blandet drops for mange. Flere lag som ikke spiller mye CS men også mange veldig gode enkeltspillere som kan by på utfordringer for de som ikke er forberedt. GP Kvass under regi av GP sin eminente kommentator “Gammern” leder suverent sin avdeling! GP Kvass har også hentet inn noen forsterkninger, nemlig “Zeroxzen” og “Mippy”! Begge to har levert bra nivå sammen med de litt mer rutinerte Kvass-figurene “Martinsen05” og «Lipzig». Skal gutta gå ubeseiret? Tiden vil vise.

Vår kjære conquistador “Seb” og hans kjære GP Slowpokes har hatt en litt trasigere sesongstart og de står med 1 seier og 2 tap. Etter alt å dømme har i hvert fall stemningen vært god på server og det har vært mange muligheter for å sende “Therese” ut først for så å trade som “Seb” kaller det… Det er noen sterke spillere i GP Slowpokes-stallen så ingen tvil om at de har møtt god motstand!

Team Kvae er jo søsterlaget (farmerlaget) til Team Lim. Den store forskjellen på de to lagene er at det går litt tregere på Team Kvae og at spillerne er litt tettere. “Ørn” og hans kompanjonger står hittil med 2 tap av 2 mulige. Det har også vært observert at veteraner som “Knaggen” og “hansjoh” har blitt observert på server. Spesielt populære figurer blant enkelte i GP-miljøet! Et av lagene Kvae måtte si seg slått av er faktisk det siste laget vi skal vurdere i dette skrivet, nemlig GP Females!

GP Females kan trygt kalles vårens store overraskelseslag. Jentelag har vært en tanke flere har hatt, og har alltid virket som en kul ide. Dessverre har ikke brikkene vært på plass før denne sesongen! Jentene samlet seg på eget initiativ og meldte seg på. De sitter så langt uten tap og har bare gitt bort 1 kart i sine 3 seire! Det betyr jaggu at de på lik linje med GP Kvass leder sin avdeling i femtedivisjon! Alle jentene har levert på hver sin måte men spesielt “Juliasaurus” og “Miley” har utmerket seg med enormt sterke enkeltprestasjoner!

Sesongen går igang igjen den 7. mars for lagene i tredje- og fjerdedivisjon. Den 9. mars er datoen femtedivisjon spiller videre. Følg med på både Discord og Twitch for oppdateringer. GP Females tyvstarter litt og starter allerede 2. mars.

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...

God Jul og Godt Nyttår

God Jul og Godt Nyttår

Det har vært et hektisk år, spesielt slutten av året. Først var det rebrandingen, ny logo, nytt navn, stiftelse av selskap. Dernest var det GP Julecup - som gikk over en eneste hektisk helg. Samtidig gikk jo også Julekalenderen, et fantastisk produkt levert av...