God påske folkens!

Skrevet av GP Esports – 4. april 2023

God påske til alle GP’ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og hvordan våre forskjellige lag presterer, samt noen kommende begivenheter og nyheter fra GP.

Spennende innspurt i Telialigaen

GP Esports og gutta har imponert i Telialigaen så langt og ligger per dags dato på førsteplass, med Vanir rett bak. Begge lag er ubeseirede. Første torsdag etter påske, altså den 13. april, er det duket for et oppgjør som mange har ventet på. Da møtes i Vanir og GP i en kamp som som ser ut til å bli en ren seriefinale. Dette vil utvilsomt bli en nervepirrende kamp, der begge lag vil kjempe hardt for seier og ære. Og ikke minst opprykk til andre divisjon.

Fjerde divisjon

Flere av andre GP lag har også gjort det godt i Telialigaen og ligger svært godt an i sine respektive avdelinger. Codebase og Team Lim, ligger på andre plass i hver sin avdeling. Dette vitner om et sterkt og konkurransedyktig miljø i GP Esports, der flere av våre lag presterer på høyt nivå. Begge lagene ligger an til å kunne rykke opp til tredje divisjon.

GP Prime, som også spiller i fjerde divisjon, har kanskje ikke hatt like stor suksess så langt, men de ser ut til å sikre plassen sin i divisjonen. Dette er fortsatt en viktig prestasjon og viser at laget er i stand til å kjempe og holde seg stabilt i divisjonen. Det er viktig å huske at alle våre lag kontinuerlig jobber for å forbedre seg og skape resultater, og selv om opprykk ikke alltid er innen rekkevidde, er det mye verdifull erfaring og læring å hente fra hver sesong.

Femte divisjon

Også i femte divisjon er det flere GP lag, og flere av disse presterer også svært godt. GP Kvass og GP Slowpokes ligger begge midt på tabellen i sine respektive avdelinger. Begge lagene har møtt tøff motstand, men har potensial til å klatre videre opp i tabellen med hardt arbeid og dedikasjon.

GP Females har virkelig imponert denne sesongen, og ligger på andreplass i sin avdeling, med bare ett tap så langt. Her skal vel også pazzy ha cred for å ha trent spillerne. I den samme avdeling finner vi jo også Team Kvae. Og som de fleste husker, tapte Kvae mot GP Females i internkampen. Team Kvae ligger midt på tabellen, men er absolutt ikke ute av dansen. De har nå 6 poeng, sammenlignet med GP Females sine 9 poeng. Dette betyr at avdelingen fortsatt er ganske åpen, selv om Torshus på førsteplass ser ut til å rykke ifra.

Disse resultatene viser at GP sine forskjellige lag har en sterk tilstedeværelse i Telialigaen, og at vi har mange talenter som arbeider hardt for å oppnå fremgang.

ESEA Open over for denne gang, men…

ESEA-sesongen er dessverre over, og det endte jo som de fleste vet med et nytt surt tap i kvalifiseringen for GP. Men som vi alle vet, det kommer alltids en ny sesong, og dette gir laget en ny mulighet til å forberede seg og komme tilbake enda sterkere. Vi er optimistiske og ser frem til å kjempe for en bedre plassering i neste ESEA-sesong.

I mellomtiden er det også verdt å nevne at Esportal.com har lansert sin egen liga, og GP Esports har bestemt seg for å delta. Vi har fått bekreftet at også Codebase er påmeldt, og vi oppfordrer andre GP-lag til å melde seg på denne ligaen. Esportal-ligaen vil foregå mellom Telialiga-sesongene, noe som betyr at det er mulig å delta i begge ligaene uten konflikt. Dette gir en flott mulighet for våre lag å holde seg i form og konkurrere på høyt nivå også utenfor Telialigaen.

God bedring til pazzy

Ellers vil vi gjerne benytte anledningen til å ønske pazzy god bedring og håper han kommer seg raskt på beina igjen. Vi får også håper at han ikke ble alt for skremt av Ellisaurus sin aprilsspøk! Pazzy fikk dessverre ikke delta på GP Esports’ nylige bootcamp sammen med resten av gutta, og det samme gjaldt jo for hellz0r.

Til tross for sykdom på to av våre spillere, har vi fått inntrykk av at bootcampen var svært vellykket for de som kunne. Det virker som om den bidro til å styrke lagmoralen og samarbeidet mellom spillerne. Dette er viktige faktorer som vil spille en stor rolle i den kommende kampen mot Vanir den 13. april klokken 19.00. Vi håper at den positive energien fra bootcampen vil føre til et godt resultat i denne viktige og spennende seriefinalen.

Fredagskos og Søndagschill

Fremover vil vi også streame annet enn rent competetive CS. I alle fall på fredager og søndager.

Fredagskos: Hver fredag fra klokken 21 og utover, vil vi kjøre en stream der vi spiller ulike spill sammen. Dette kan være alt fra CS til andre spill, som for eksempel Jackbox Party forrige fredag. Fredagskos er en flott anledning til å samles, ha det gøy og bli bedre kjent med hverandre.

Søndagschill: På søndager fra klokken 13, så sant Seb er i form og har fri, blir det chill stemning med sjakk eller noe annet koselig. Hvis Seb ikke er tilgjengelig, tar Orn eller Rizla seg av streamingen. Vi hadde en morsom søndag nå sist, med Pummel Party. Selv om det ikke var mange seere, var det moro og avslappet for de som var med å spille.

Vi håper disse ukentlige streaming-aktivitetene vil bidra til å styrke samholdet i GP og gi våre medlemmer noe å se frem til hver uke. Bli med oss og kos deg med god stemning og underholdning!

God påske

Til slutt vil vi på vegne av hele GP ønske alle en riktig god påske! Vi håper dere får en fantastisk tid med familie og venner, enten det er å nyte en kald en i solveggen, spille spill, eller bare slappe av og lade batteriene.

Husk at vi alltid ønsker flere medlemmer velkommen til vår Discord-server for et game eller to og litt hyggelig samvær. Vi gleder oss til å se dere der og ønsker dere igjen en herlig påskefeiring!

Flere artikler

Takk for sesongen, GP Esports!

Takk for sesongen, GP Esports!

Sesongen har kommet til en konklusjon for GP Esports og 2. Divisjon. For GP var dette en berg-og-dalbane av følelser, forvandlinger og uforglemmelige øyeblikk, opp og nedturer. Selv om laget dessverre rykket ned fra andre divisjon, er det viktig å huske på all...

Sol, sommer og GP

Sol, sommer og GP

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports' historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...

God Jul og Godt Nyttår

God Jul og Godt Nyttår

Det har vært et hektisk år, spesielt slutten av året. Først var det rebrandingen, ny logo, nytt navn, stiftelse av selskap. Dernest var det GP Julecup - som gikk over en eneste hektisk helg. Samtidig gikk jo også Julekalenderen, et fantastisk produkt levert av...