Sol, sommer og GP

Skrevet av GP Esports – 18. juni 2023

Våren 2023 vil bli stående som en av de mest minneverdige periodene i GP Esports’ historie. Etter utallige timer med trening, samarbeid og intens konkurranse, kan vi med stolthet se tilbake på en sesong fylt med triumfer. Vi har opplevd opprykk både i Telialigaen og i ESEA, samt at vi stolt kjempes oss helt til semifinalen i den nye Norsk Esportal Liga (NEL). Alt dette på tross av uforutsette hindringer som sykdom og rokeringer i laget.

Vår eminente pazzy ble dessverre syk tidlig i sesongen, noe som førte til nødvendige rokeringer. Likevel, med teamspirit og engasjement, klarte gutta å sikre opprykket. Nå er vi glade for å meddele at pazzy er tilbake, klar for nye utfordringer. Dessverre måtte vi ta farvel med Aco etterhvert, da han ville trekke seg tiblake, men dette banet veien for en ny stjerne – HaugeN, som nå er et fast inventar i laget. Dermed består laget nå av Jorsett, Hoppin, pazzy, elOw, hellz0r og HaugeN. En solid gjeng klare for nye høyder.

Men det er ikke bare på spillarenaen vi skal ha det gøy. Vår årlige (?) sommerfest er også rett rundt hjørnet! Therese er festkomiteens ubestridte leder og generalissimus og vil sørge for at det blir en minneverdig affære. For eventuelle spørsmål, ta kontakt med henne direkte på dm på Discorden. Vi håper at så mange som mulig vil bli med oss på festen – det er alltid hyggelig å møtes ansikt til ansikt, utenfor Discord.

Selv om sommerfesten er planlagt til august eller september (se Discord for oppdateringer og datoer og nyheter), er det mye å se frem til i mellomtiden. Sol, strand og badeliv står på agendaen, og sannsynligvis vil det bli sneket inn en god del spilling mellom slagene for de fleste av oss. Hvem vet, kanskje dukker også CS2 opp i løpet av sommeren?

Uansett hva sommeren bringer, gleder vi oss til å kickstarte høstsesongen i andre divisjon i Telialigaen. Vi er takknemlige for den utrolige støtten vi har mottatt så langt og ser frem til å dele flere triumfer med dere.

Herfra i GP, ønsker vi dere alle en strålende og uforglemmelig sommer! Vi gleder oss til å se dere igjen til høsten (og mange i løpet av sommeren også antagelig). 🎮☀️🏖️

Flere artikler

God påske folkens!

God påske folkens!

God påske til alle GP'ere, Esports-fans, venner, gamere og fans! Vi håper dere alle får en avslappende påskeferie, men at vi likevel sees på Discord-serveren for et game eller to. Vi tenkte også at det var på tide med en liten oppdatering på sesongen i Telialigaen og...

Telialigaen våren 2023 så langt

Telialigaen våren 2023 så langt

Da har vi kommet til vinterpause i vårens Telia-sesong, med tre ukers pusterom før andre etappe går i gang. La oss oppsummere! Flaggskipet vårt har hatt en relativt god start i tredjedivisjon og er foreløpig ubeseiret, men det har ikke vært uten spenning. I sin tredje...

Hei gutta frem!

Hei gutta frem!

Ventetiden har vært lang, julemiddagene lange, men nå er vi da endelig i 2023 og klare for en ny sesong med GP Esports. Hovedlaget vært starter allerede i morgen, tirsdag 17. januar med ESEA Open. Årets lineup er også klar: Jorsett, Hoppin, Aco, hellz0r, pazzy, elOw....

Nytt medlem i GP familien

Nytt medlem i GP familien

Det er snart ny Telialiga-sesong, og vi får sikkert mange nye GP lag - og forhåpentligvis noen gode gamle også. I alle fall, første lag ut er Codebase. Det består av svært sterke spillere, som TinG, zappke, Shibi, JMark og Eddy. Laget vil spille i 4. divisjon i...

God Jul og Godt Nyttår

God Jul og Godt Nyttår

Det har vært et hektisk år, spesielt slutten av året. Først var det rebrandingen, ny logo, nytt navn, stiftelse av selskap. Dernest var det GP Julecup - som gikk over en eneste hektisk helg. Samtidig gikk jo også Julekalenderen, et fantastisk produkt levert av...

Episke øyeblikk i GP Julecup 22!

Episke øyeblikk i GP Julecup 22!

Finalehelgen var en fantastisk begivenhet fylt med både spennende og intense kamper, samt ispedd noen magiske øyeblikk underveis. Cupen var som de fleste nå vet, en Wingman-turnering, og det var 23 lag med. Noen lag kunne derfor gå rett inn i andre runde. GP Julecup...